לימודים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 31/01/15 22:36 יא בשבט התשעה

שאלה

שבוע טוב ומבורך...

יש לי שאלה קצת חשובה בשבילי

אני לומדת הנדסאית תעשיה וניהול ובשנה הראשונה הלך לי ממש טוב והציונים היו בסדר

בסמסטר הזה מהרגע שהתחלנו ללמוד אני ממש נכשלת בכל דבר כל המבחנים והבחנים שלי לא עובר וזה נותן לי לחשוש אולי הלימודים האלה לא בשבילי...אשמח לתשובה..

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם בחרת במקצוע הזה,

ויש לך נסיון הצלחה של שנה אחת,

אז לא עוזבים בגלל שקשה,

הרי גם אם תסיימי בהצלחה את הלימודים יכול להיות קושי בעבודה, וכי בגלל זה תעזבי,

את תעברי ממקצוע למקצוע ...עד מתי.

לכן את צריכה לברר לעצמך מהם הגורמים לכך שההצלחה השנה לא כמו שנה שעברה, ותטפלי בבעיה או תמצאי פתרון. אם יש צורך אפשר לבקש עזרה.

בברכה,

דני ארגמן