עבודה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 29/01/15 19:34 ט בשבט התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני עובדת כרגע עם משכורת שאני לא מרוצה ממנה, שלא עוזרת לי לממן את חיי היום יום.

אני לא גרה כבר בבית הורי, אני רוצה לסוע לאילת לעבודה זמנית שם, עבודה עם משכורת יותר טובה מזו שאני מרוויחה היום וללא חילול שבת.

הורי מתעקשים שאשאר בקרבתם ואנסה להסתדר.

אני חייבת לציין שאין לי כל עזרה חיצונית וקשה מאוד למצוא עבודה אחרת ומלצרות זו לא אופציה מטעמי צניעות.

מה עלי לעשות- להישאר מתוך כיבוד אב ואם או להמשיך בתיכנון הנסיעה?

תשובה

אדם לא מחויב לשמוע בקול הוריו לגבי עיסוקו. מה גם שהבנתי מדבריך שזו עבודה זמנית.