סיאנס

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 27/01/15 23:50 ז בשבט התשעה

שאלה

שלום רציתי לדעת ראיתי היום סרט אמריקאי שכאילו בסרט הם עושים סיאנס והאורות נכבים והכוס זזה לבד על הלוח רציתי לדעת אם זה נקרא כאילו חס וחלילה עשיתי סיאנס או שבגלל שזה סרט זה לא נחשב כי אחרי שראיתי אותו במשך עשרים דקות הפסקתי לראותו בגלל שאני יודע שזה לא טוב ואם כן מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה וממה להיזהר תודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לא קרה כלום.
גם לא השתתפת בסיאנס.
גם הסיאנס בסרט אינו סיאנס אמתי אלא משחק.

מכל מקום תפיק לקח שצריך לדעת מראש מה יש בסרט שאנחנו עומדים לראות, מפני שכמעט בכל הסרטים יש תקלות הרבה יותר נפוצות כמו צילומים של נשים לא צנועות וכד'