שיהיו בארץ?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/01/15 23:06 ד בשבט התשעה

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

שאלתי היא, מה עדיף מבין שתי האפשרויות:

שיהיו בארץ חילונים שמטיפים לרפורמה דתית כגון היתרים לחילול שבת וכו' ואולי יחזרו בתשובה ע"י זכות ארץ ישראל והשפעת שומרי המצוות או שיהיו בארץ העמים, שלהם אין בעיה עם נסיעה בשבת וייתכן והם כנראה יטמעו בתוכם או שמתישהו יחזרו בתשובה ויחזרו לארצם?

(שים לב שזה שתי אפשרויות וכמובן עדיף שהם יחזרו בתשובה בלי הטפות)

שבוע טוב!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלה זו נשאלה על ידי מר דובדבני מהסוכנות היהודית לרב הרצוג זצ"ל וענה בצורה ברורה שעדיף שיהיו בארץ. אי"ה יבינו בעתיד את הטעויות שלהם.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי