כשרות באפליקציה

חדשות כיפה רבני כושרות 21/01/15 16:36 א בשבט התשעה

שאלה

שלום,

לאחרונה נתקלתי במסעדה שעל השלט שלה היה רשום כשר, מכשביקשתי לראות את תעודת הכשרות כי לא היתה שום תעודת כשרות במקום, הם השיבו לי שיש להם והיא באפליקציה. כשהרמתי גבה הם הוסיפו שהיום הכל משוכלל. האם ייתכן דבר כזה? מהחשש שלי עזבתי את המקום, אודה לתשובתכם

תשובה

שלום וברכה,
ישנן כיום תעודות כשרות מחוברת למערכת אינטרנטית. צריך להוריד אפליקציה ואז סורקים את התעודה ומקבלים את כל המידע העדכני על בית העסק.
אבל לא שמענו על אפשרות לקבל מידע על המקום בלי תעודה שניתן לסרוק אותה.
יש לדווח על המקום שהייתם בו ישירות לרבנות הראשית מחלקת הונאה בכשרות-