גידול כלב בבית

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/01/15 12:10 כט בטבת התשעה

שאלה

שלום,

בעלי ואני נשואים כ-7 חודשים,ברשותנו כלבה של בעלי עוד מלפני הנישואים שלנו.

בתקופה האחרונה נוצרים הרבה וויכוחים בנוגע לגידול הכלבה בבית...ניקיון,שיער,ריחות...ברוב הנושאים התפשרתי ודי הרפתי מהנושא מאחר ובעלי לא היה מוכן לבוא לקראתי.

בשבוע האחרון הוא החליט כי הכלבה תישן איתנו בחדר שינה באופן קבוע.העניין לא מקובל עליי ואני לא מוכנה להתפשר בנושא.אני מעוניינת בפרטיות שלנו בחדר השינה.

בעלי לא מוכן לשמוע וממשיך להתעקש שהיא לא מפריעה ושאני מחפשת על מה לריב בנוגע לכלבה ושאני צריכה לקבל את המצב שכמו שהוא.

הוא החליט שהוא פשוט יעבור לישון על הספה יחד עם הכלבה.

אני חייבת עצה!

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את צודקת שזה בלתי נסבל,

אבל צריך לדעת על מה זה יושב,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן