בנוגע ליהודים משיחיים

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 16/01/15 03:03 כה בטבת התשעה

שאלה

שלום שמי דניאל

ויש לי הקדמה קצרה, צפיתי בטלויזיה בתוכנית "הכוכב הבא" ושם יש מתמודדת ששמה שי סול היא הסבירה על היהודים המשיחיים וזה נשמע לי הגיוני מאוד, הרצתי חיפוש קטן בגוגל והחלתי לקרוא ולאט לאט אחרי שקראתי את כל הנבואות ואת הטיעונים הרבניים מנגד גם אני התחלתי להאמין בישוע המשיח.

והשאלה שלי היא:

הייתי רוצה לדעת לפי ההלכה מה עונשם של אלה שהולכים בדרכי ישוע ?

תשובה

לשואלת שלום רב.
הכת המכונה יהןדים משיחיים היא כת נוצרית. הם משתמשים בשפה יהודית, בסממנים יהודיים כדי להטעות ולהסתיר את מהותם. אם הם היו אומרים אנו נוצרים, בואו אלינו", הםלא היו מתקבלים כיון שיש לנו רתיעה טבעית מהנצרות, לכן הם משתמשים בכינויים ובסמלים, על מנת להסתיר את מהותם.
כאשר מתעמקים בדבריהם, רואים שהדת שלהם היא נוצרית - ישו הוא אל ובן של אל וגם משיח, יש שילוש, יש את התפישה הנוצרית של מושג החטא וכן הלאה.
לכן כת זאת היא כפירה וע"ז, והיא אסורה כמו שאר הכתות בנצרות.
בברכה
אפי קיציס