פתרון חלום על תפילין

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 06/01/15 17:49 טו בטבת התשעה

שאלה

כבוד הרב שלום,

חלמתי שאני מניח תפילין. בזמן ההנחה מישהו דפק בדלת אבל לא רציתי ללכת לענות כי הייתי באמצע ההנחה. כשסיימתי פתאום הבנתי שזה לילה אז מהר הורדתי מעלי את התפילין. כשגלגלתי חזרה את התפילין פתאום ראיתי שאלו בכלל לא התפילין שלי ולא הבנתי למה, אז ירדתי לפתוח את הדלת והיתה שם אישה שאמרה לי שהיא היתה בביתי מוקדם יותר וראתה שהתפילין שלי לא כשרים אז היא החליפה אותם בתפילין אחרים שהם כן כשרים.

אעריך מאוד אם תוכל למצוא לי פתרון לחלום (עדיף לפי הקבלה) או שתםנה אותי למישהו שמתמחה בפתרון חלומות לפי הקבלה.

תודה רבה,

תשובה

שלום וברכה

אין אנו יודעים במדויק מה ריבונו של עולם רוצה לומר לנו דרך החלומות.
אנחנו מנסים.
נסה לשאול את עצמך מה הרגשת בחלום עצמו – לא על מה חלמת, אלא מה היו תחושותיך בתוך החלום עצמו. התחושות האלה הן אלה שצומחות מתוכך, והן אלה שיאפשרו לך לחדור בעזרת החלום אל התוך הפנימי שלך, ולגלות מה החלום הזה מבקש לומר לך על עצמך.

כל טוב ובהצלחה