עזרה בבקשה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/12/14 05:10 ז בטבת התשעה

שאלה

שלום יש לי בעיה ממש גדולה לפני הרבה זמן נתתי חתול מהרחוב למישהי שמטפלת בחתולים וזאת הייתה טעות כי יש לה הרבה חתולים חולים בבית אני משלם על החתול את הטיפול הכל כי אני מרגיש שזאת אחריות שלי שהבאתי לה אותו עד כאשר אמצא לחתול בית ואוכל להוציא אותו משם הייתה איזה תקופה שהזנחתי ולא לקחתי את החתול לוטרינר ואולי בתקופה הזאת החתולים האחרים שלה נדבקו ממנו ועכשיו השאלה שלי אם זאת אחריות שלי לשלם על הטיפול של החתולים האחרים ולדאוג לבריאותם אם יש חשש שבזמן שלא טיפלתי בחתול החולה הם נדבקו זה ממש חשוב לי אז אשמח לתשובה רצינית ומפורטת בנושא זה אולי נשמע התעסקות לא רצינית אבל משהו בפנים מצפונית מפריע לי אני חייב לדעת אם זה באחריותי זה ממש חשוב לי תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לא הסברת מה חייבת לעשות המטפלת ומה אתה, כיצד היחסי עבודה ביניכם, האם היה הסכם בכתב או בעל פה? כמו כן מה טוענת המטפלת?

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום שבי דרום