אהבה ללא היגיון

חדשות כיפה חברים מקשיבים 14/12/14 00:21 כב בכסלו התשעה

שאלה

אני שירה,בת 18.

הכרתי בחור שהדריך איתי בתנועה..

זה התחיל בדברים הכי קונקרטיים...,זה עבר לסמסים קצת יותר מעמיקים והחברות התגברה..כשיצא לנו לבלות יותר זמן ביחד הרגשתי שאני ממש נמשכת אליו..אפילו בנגיעות כמו.להעביר מפתחות או דברים קטנים..

ראיתי שהוא זורם איתי..ואנחנו על אותו כיוון-מאוהבים

אני נחשבת בחורה "דוסית" שיש לה גבולות..והבחור הזה הוא שונה ממני מ-א-וד..

הדתיות שלו מסתכמת בכיפה (אחרי שיצא לי לדבר איתו,אני אומרת את זה)

נתקלתי בהרבה התנהגויות שלו שלא ממש אהבתי אפילו ממש נרתעתי-הוא מאוד שטחי

בעיני רוחי הבעל שלי הוא ההפך הגמור.. ואני לא יועת מה מצאתי בו?...נטו משיכה פיזית?

אולי.

אבל זה לא גורם לי לשכוח אותו

בתוך תוכי..אני תמיד מביטה בו,עוקבת שהוא נמצא,מבואסת כשלא..וחושב עליו הרבה..

וזה ממש מתסכל..כי אני באת לא מבינה למה הוא כל כך מעסיק אותי..

תשובה

שלום לך

השאלה הזו - למה הוא מעסיק אותך היא שאלה שמעסיקה הרבה מאד בנות.. כמובן שקשה מאד לתת תשובה גורפת אבל אני יכול להתייחס לשתי אפשרויות מרכזיות ואני מקוה שהן תהיינה לך לתועלת

האפשרות הראשונה הוא שהוא מעסיק אותך פשוט משום שהוא ׳שם׳. יש בכולנו רגשות מאד טבעיים לבני המין השני. רגשות שהם הרבה מעבר למשיכה פיזית והם מתפתחים לפעמים כלפי מי שנמצא בסביבה שלנו ושיש לו קשר איתנו. זה יכול להיות המדריך, זה יכול להיות מדש וזה גם יכול להיות השכן מבית כנסת..

האפשרות השניה היא שבאמת יש בו איזה נקודה שתמיד חיפשת, שתמיד רצית. אם את בחורה לחוצה ויש בחור שמשדר המון המון רוגע אז באופן טבעי נמשכים אליו גם אם בנושאים אחרים הוא לא רלבוונטי כלל וכלל.

מה בפועל לעשות? אני חושב שהמפתח נמצא בך. ככל שתשקיעי בעצמך, תפתחי את עצמך, תתמקדי בלימודים, בחברות ותשתדלי להמנע מחלומות ביחס אליו אז לאט לאט הקשר ביניכם יפרם ובע״ה תוכלי להמשיך הלאה ובבוא הזמן למצוא את בחיר לבך לפי שיקול דעתך

ברכה והצלחה

טוביה
tsbias1@gmail.com