שמירת נגיעה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/12/14 21:20 יב בכסלו התשעה

שאלה

שלום שמי ואני בת 18 אני בחורה חילונית שבאתי מבית חרדי יש לי חבר כבר שנתיים והגעתי לנקודה בחיים שאני רוצה להתחיל לשמור נגיעה אני יודעת שזה הדבר הטוב אבל אני לא מבינה למה זה טוב אני ביקשתי מחבר שלי שנתחיל אבל הוא שאל אותי למה וניתקעתי אני אשמח לקבל הסבר בישבילי למה זה טוב וגם הסבר בישביל חבר שלי וגם אם כדאי לעשות את זה בבום או לעבור תהליך איטי

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

א. זה חשוב כי כך ההלכה אומרת.

ב. כך בונים קשר שלא תלוי בהנאות הגוף, קשר רציני ואמיתי, כשהגוף נכנס אז הרגש מטלטל וחיים בסרט אבל לא יוצרים שום קשר, הנאה משותפת זה עדיין לא קשר.

בברכה,

דני ארגמן