עובדים יהודים בבתי מלון בשבת

חדשות כיפה רבני כושרות 04/12/14 13:23 יב בכסלו התשעה

שאלה

בס"ד

לרב שלום

לפני כחודש היתי בבית מלון בשמחה משפ' וגילתי כי העובדים היהודים במטבח בנקיון המלון האחזקה מגיעים בעיצומו של יום השבת ומבצעים את כל העבודות ביום השבת מפעילים מכשירי קשר מפעילים שואבי אבק חדר הכביסה , עובד האחזקה הולך עפ פווץ עם כלים הם עולים ויורדים במעליות לא של שבת פשוט מזעזע איך הרבנות מסכימה שיהודי יסע בשבת ויעשה בשבילי איסורי דאוריתה

מה הרב מציע לי לפנות לרבנות

ומה עמדתו ועצתו של הרב יש כוח

תשובה

שלום,
תעבירו אלינו מידע מדויק של שמו של המקום ואנו נטפל בזה דרך הרה"ר או הרבנות המקומית.
בברכה,