שמירת נגיעה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/12/14 00:58 ט בכסלו התשעה

שאלה

אז ככה יש לי חברה שבמשך שנה רציתי אותה כבת זוג כי היא הוציאה ממני הרבה צדדים טובים שבי,היא ממש אדם טוב בעלת מידות טובות וכמובן שאני ממש ממש אוהב אותה!

עכשיו הקשר שלנו באמת מדהים ושנינו תלמידי כיתה י'ב

הקשר הזה ללא ספק קשר לעתיד.

עכשיו ישנה בעייה שהיא בעצם חשש.

אנחנו שומרים נגיעה (לא שמרתי תמיד אבל קצת לפני הקשר התחלתי)

ושנינו ממש חוששים ליפול בזה כי אנחנו מאמינים בזה ממש וגם חושבים שזה יכול להרוס אם לא נשמור.

יצא לנו לדבר על זה לא פעם כמובן שבצורה חיובית של איך לחזק את זה יותר. ואני באמת לא רוצה לוותר על הקשר הזה בשום מחיר שבעולם!

אם אפשר לייעץ או לעזור בנושא אני יותר מאשמח.

תודה וה' עמכם

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כיוון שאינכם מתכוננים להתחתן בשנה הקרובה (כנראה...) הכי טוב לנתק את הקשר ולחדש אותו בבא הזמן,

אם לא אז לשמור על קשר פעם בחודש לכתוב מכתב,
כן, ממש מכתב עם מעטפה ובול,

אגב, כשכותבים ממש - חושבים יותר ומוציאים יותר.

אם לא אז קשר ממשי,

חשוב להפגש במקומות שיש הרבה אנשים, לא במעין או חורשה.

ככל שתשמרו יותר כך תנצלו מדברים לא טובים ותזכו לבנות ביתכם בשמחה.

בברכה,

דני ארגמן