שידוך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/11/14 01:26 ח בכסלו התשעה

שאלה

שלום רב,

אני בת 21, בוגרת מכינה קדם צבאית , משרתת בצבא כקצינה,

חזרתי בתשובה לפני שנתיים, אני לומדת הרבה תורה ובכל זמן פנוי נמצאת במדרשה.

אני מאוד רוצה להקים בית יהודי תורני, אני מחפשת בחור ישיבה שעשה גם צבא

השאלה שלי האם זה בחור רציני שלמד בישיבה ירצה ללכת עם חוזרת בתשובה,כי אני יודעת שזו דילמה..

ושאלה שנייה , מה הדרך הכי טובה להכיר בחור כזה?

האם זה בסדר פשוט ליצור קשר עם ישיבה כלשהי ולהגיד להם שאני מחפשת שידוך?

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין שום בעיה בחוזרת בתשובה,

יש לה יתרונות לא מועטים,

מי שלא רוצה חוזרת בתשובה אז הוא לא בשבילך.

אבל לפני הכל את צריכה לסלק את המחשבה ש"אני יודעת שזו דילמה" -

בהחלט אפשר להתקשר, בהרבה ישיבות יש אישה אברכית או רבנית שעוסקת בזה.

אוכל למסור לך שם של אחת.

תשלחי הודעה לנייד שלי 0527710491

בברכה,

דני ארגמן