השריית חסה וירקות עלים מגיגול נקי

חדשות כיפה רבני כושרות 26/11/14 18:13 ד בכסלו התשעה

שאלה

שלום וברכה, לאחר מספר ניסיונות רב להשרות חסה ושאר עליים במי סבון או במים עם סטרילי ושטיפות חזקות ויסודיות לאחר מכן עדיין נותר טעם מורגש של סבון או סטרילי בחסה או הירק.. הדבר מפריע לי ואשמח אם יש אפשרות להשרות במים עם חומץ או/ו מלח בכצויות משמעותיות על מנת להמנע משימוש בסבון . תודה רבה אסתי. ם

תשובה

שלום,
תנסה לשים כמות מאד מועטת של חומר. אנו ממליצים על חצי כפית לליטר (נטלה) של מים. אבל לשים קודם את המים ואחר כך את החומר. ואז מניסיון אין טעם של החומר.
בברכה,