השבת אבידה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/11/14 20:02 כז בחשון התשעה

שאלה

שלום הרב,

לפני בערך 3 חודשיים הלכתי לבריכה העירונית עם הבת שלי בטעות לקחתי שקית שאיננה שיכת לי. בשקית היו כמה דברי איפור (עפרון לעינים, שפתון, סבון קטן) התכוונתי ללכת לבריכה ןלהחזיר את זה אבל הלידה של בני והמעבר דירה השכיחו ממני את הענין.

אני מתלבטת מה לעשות עכשיו, שייך עדין להביא את זה לבריכה?(הברכה המחוממת פועלת בחורף)

תודה מראש,

קשת לוגר

תשובה

שלום וברכה

הדבר הנכון הוא אכן להשיב את זה להנהלת הבריכה, ומאוד אפשר שהם זוכרים שמישהי פנתה וציינה שהיא איבדה את הדבר. כמו כן, לתלות בלוח המודעות שם הודעה על כך.

כל טוב ויישר כוח