שמירת נגיעה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/11/14 19:18 כז בחשון התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב

היתה לנו פעילות בבני עקיבא שהיתה גם עם הבנים היינו מחולקים לקבוצות שלוש בנים ושלוש בנות (במקרה שלנו היינו ארבע בנים ושלוש בנות)דיברנו על משקל ועל ההיקף של היד ואז מישהו אמר בואו נראה מי יכול להקיף את היד של מישהו בלי שזה ייגע בו לא עשינו את זה אבל שמתי את היד על השעון של אחד הבנים אבל אני לא בטוחה אם נגעתי בו ממש אולי ממש בקצה האצבע זה נקרא שלא שמרתי נגיעה?

תשובה

שלום וברכה

אין טעם של ממש לעסוק בשאלה האם מה שנעשה היה דבר נכון לעשות או לא.
פנייך צריכים להיות לעתיד.
ובעתיד – לא מתקרבים למגע פיזי בין בנים ובנות.
זה כל כך פשוט, וטוב יותר שלא להסתבך במצבים גבוליים כמו שעון וכדו'.

יישר כוח גדול על דרכך.

כל טוב