איזה גיל צריך להתחיל להיות בקשר עם בנות ?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/11/14 17:43 כז בחשון התשעה

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

רציתי לשאול מאיזה גיל צריך להתחיל להיות בקשר עם בנות.

אני מתכוון לזה שאני לא רוצה להגיע למצב שכשאגיע לגיל שאנשים בדר"כ חושבים על חתונה, אני אתייחס לבנות בתור חייזר ^^ - שאני לא ממש יודע על מה בנות מדברות וכו'.

ניסיתי להיות ישיר כי אין לי כוח להתפלפל.

תודה מראש וישר כח.

תשובה

שלום וברכה

הרצון להיות ישיר ולא להתפלפל הוא רצון מצוין. המשך ככה. ראוי לאדם להיות נקי ומכוון, ולא עטוף במילים שלא אומרות דבר.

לגבי עצם השאלה, אין כלל תשובה אחת לשאלה הזו. אדם מתחיל בקשר עם בנות כשהוא חש שהוא בשל לכך, ומעוניין בקשר עמוק למסע חיים ולברית נצח, ולא לשעשועי נעורים.
האם יש גיל קשוח ? לא. זה שונה מאדם לאדם.
ואל תדאג, בנות אינן חייזר גם למי שמכיר אותן בגיל מאוחר יותר; ומצד שני - אין שום חובה לדחות ולדחות. הכל תלוי בבשלות ובמגמה.

כל טוב