פירוש פסוק מתהילים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/11/14 11:59 כד בחשון התשעה

שאלה

לפי מה שהרנטגן אמר שספר תהילים מראה לך בדיוק את מצבך כרגע ועכשיו פתחתי אותו מבלי לכוון בום ונפלתי על פסוק כזה : יזכר עון אבתיו אל ה' וחטאת אמו אל תימק יהיו נגד ה' תמיד ויכרת מארץ זכרם יען אשר לא זכר עשות חסד וירדף איש עני וואביון ונכאה לבב למותת ויאהב קללה ותבואהו ולא חפץ בברכה ותרחק ממנו וילבש קללה כמדו ותבא כמים בקירבו וכשמן בעצמותיו תהי לו כבגד יעטה ולמזח תמיד יחגרה זאת פעלת שטני מאת ה' והדברים רע על נפשי :

זה לא נשמע לי טוב מה זה אומר בדחיפות אם תאכל לענות לי על שאלתי ...

תשובה

לא כל אחד יכול לעשות זאת, לכן למה שעשית אין משמעות.

הכי חשוב תשובה ומעשים טובים.