חיפוש בחורה שלא שומרת נגיעה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/11/14 13:28 כא בחשון התשעה

שאלה

1)אני בן 27 ואני בעיקרון מחפש בחורה ששומרת נגיעה,האם אני יכול להתפשר על שמירת נגיעה,ולהתחיל קשר עם בחורה שלא שומרת נגיעה העיקר שהיא שומרת כשרות ושבת ושאר המצוות והולכת לשיעורי תורה? הכוונה שאלא נשמור נגיעה גם במהלך החברות כי אם אחפש בחורה שכן שומרת נגיעה זה יכול לגרום לי להיות רווק עוד כמה שנים

2)האם יש בתשובה לשאלה 1 הבדל בין אשכנזים לספרדים ובין אשכנזים לאשכנזים חסידיים?

אשמח לקבל תשובות מכבוד הרב ושיהיה לכבוד הרב יום טוב ושבת שלום

תשובה

שלום וברכה

כדאי מאוד לחפש אישה שתתקדם. כל הזמן. מהמקום בו היא נמצאת. ביחד אתך. להתקדם.
לפי זה תבחר אם זה מתאים.

כל טוב