הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/11/14 17:15 י בחשון התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב רציתי להתעייץ איתך לגבי משהו לפני כמה זמן התרחקתי מהדת ולפני כמה זמן החלטתי שאני חוזר לשמור שבת ואפילו יותר מקודם עכשיו אני מניח תפילין והכל רציתי להתעיי. איתך לגבי הייתי עושה עברות כמו אוננות והפסקתי עם החטא הזה וגם רציתי לשאול קשה לי מאוד לשמור מבט האם זה בסדר עם אני משתדל ואתה חושב שה יסלח לי עם אני מתקן את החטאים שלי ?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בודאי שה' סולח לכל מי ששב בתשובה, כל מאמץ מאוד מבורך. חזק ואמץ!

בברכה,

דני ארגמן