שידוכים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 31/10/14 15:41 ז בחשון התשעה

שאלה

שלום.

אני כבר בת 21 גיל שהרבה מהחברות כבר התחתנו..

אני נורא חוששת למאת עם מישהו לט בגלל האישיות שלי .אישית אני פתוחה לצאת ויצאתי בעבר עם בנים אבל תמיד יגיע הרגע שהם יצטרכו לראות את הבית שלי.אני מתביישת בבית שלי.הממב הכלכלי אצלנו לא בשמיים ברוך ה יש בית אבל מבייש..

אני לא יודעת מה לעשות..זה הרי מפריע לקשר מה יגידו איך יחשבו עלי..מה אני צריכה לעשות? לצאת בכל זאת? אני ממש מתביישת..או לסנן ולצאת רק עם כאלה שהמצב הכלכלי לא טוב ?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את לא צריכה לסנן ולהפגש רק עם בחורים מסוימים,

להיפך מי שיש לו כסף מחפש אושר ואם את בעלת מידות טובות שתהיו מאושרים ביחד הכסף לא ישנה.

בברכה,

דני ארגמן