מתלבטת לגבי בחור

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 31/10/14 14:11 ז בחשון התשעה

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום!

אני בת 20 וכרגע בתחילת קשר. הבחור הוא דתי לאומי תורני, כרגע בישיבת הסדר, לומד תורה ומאוד מתחזק! שואף להקמת בית תורני עפ"י ערכי היהדות והתורה, באמת בחור טוב ונעים הליכות :)

הוא מוצא חן בעיני ושנינו רוצים להמשיך את הקשר.

אך מעבר לדברים אלו, משהו קצת מפריע לי ואני לא יודעת עד כמה לייחס לזה חשיבות..

אתמול נפגשנו פגישה שלישית, וכשיצאנו לקנות לאכול משהו הוא שאל אם אני אוכל לשלם כי הוא שכח את הארנק שלו.

שתינו ואכלנו משהו קטן ואני שילמתי....

אין ספק שזה קצת הפריע לי, שנינו עובדים על המידות ואני לא רוצה לצאת עם מישהו בעל מידת קמצנות.. כבוד הרב, מה אתה חושב לגבי זה?

אשמח לשמוע את דעתך איך להמשיך מפה (אם בכלל)

תודה רבה!!

תשובה

ב"ה,
שלום וברכה,

אם הוא שכח זה לא אומר שהוא קמצן,

תוכלי לבדוק זאת בפעמים הבאות כשלא שכח ארנק.

בברכה,

דני ארגמן