לשון הרע די דחוף....

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/10/14 18:56 ו בחשון התשעה

שאלה

שלום הרב!

בערב שבת אנחנו יוצאים כל השבט והשבת אני מתארחת אצל חברים שלנו ,הבן שלהם מלווה אותי עד למקום המפגש. כשאימא שלי אמרה לי את זה אמרתי לה שלא יהיה לנו על מה לדבר בדרך ועשיתי פרצוף זה נקרא שאמרתי לשון הרע לא התכוונתי להגיד את זה בקטע רע....

תודה רבה !

תשובה

שלום וברכה

קשה מאוד למתוח את הקו במדויק, אולם ניתן לומר כך: את ההסתייגות שלך ללכת איתו מותר לך להביע, ומותר לך לומר שאת אינך רוצה כי אין לך מה לדבר איתו. אולם ה"פרצוף" הוא כבר חריגה פוגעת.

האם קבלת תשובה לשאלה ?

כל טוב