הכשר תקני ואמין ?

חדשות כיפה רבני כושרות 29/10/14 14:36 ה בחשון התשעה

שאלה

בשר הודו אדום טחון של חמאווי אריזה -כשר רבנות ירושלים. חומר גלם כשר למהדרין משחטת עוז והדר הרב שלוש (מידבקת נייר על שקית הפלסטיק. כיצד להתייחס כשר ? כשר למהדרין ? האם בסדר שמידבקת נייר חיצונה על השקית ?

תשובה

שלום רב,
ההודו של עוז והדר הינו מהדרין. אין לנו ידיעה ברורה מדוע הרבנות ירושלים אינה כותבת עליו שהוא מהדרין. אולי יש משהו בצורת העיבוד שמורידה אותו לרמת כשרות רגילה. את זה ניתן לברר אצל המשגיח של החברה או ברבנות ירושלים.
בברכה,