זיווג

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/10/14 17:13 כו בתשרי התשעה

שאלה

שלום רב

גיסתי היא בחורה מדהימה בת 27

אך לא מצליחה למצוא זיווג. האם יש סגולות למציאת זיווג שאפשר לתת לה? האם כל התרומות האילו למקומות כמו ישיבת הרשבי שנותנים נר וקמע ואןמרים שמזכירים את השם של התורם ובקשתו בתפילה זה צשהו שכדאי לנסות?

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יש להשתדל להרבות בתורה, תפילה ומעשים טובים. כמו כן כדאי להשתדל לפנות לאנשים שמתעסקים בשידוכים וזווגים שתכיר יותר אנשים, ואי"ה הכל יהיה לטובה. כמו כן חשוב ביותר לא ליפול בייאוש אלא להתמלא בשמחה בעבודתו יתב'. באופן כללי אנשי שמחים מאירים פנים ואי"ה תמצא את זיווגה במהרה.

בברכת התרה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום - שבי דרום