שאל את הרב

כבד שנצלה לאחר ג' ימים

חדשות כיפה רבני כושרות 05/10/14 22:07 יא בתשרי התשעה

שאלה

לכבוד הרב,

לא מצאתי תשובה שמתייחסת לטיפול בכבד לאחר הצליה.

קניתי כבד קפוא וצליתי והכשרתי עפ"י כל הכללים האמורים.

ברצוני לדעת מה ניתן לעשות כעת עם הכבד? בד"כ אני מטגנת עם בצל, מבינה שזה אסור בכבד שנצלה לאחר ג' ימים. האם אפיה (בתוך בצק לדוגמה) מותרת. או שמותר לטגן את הבצל בנפרד ורק לחמם יחד על הפלטה?

תודה רבה

תשובה

שלום רב,
עייני בקישור המצורף:
http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=58399

בברכה

כתבות נוספות