ברירת תבלינים

חדשות כיפה רבני כושרות 01/10/14 10:00 ז בתשרי התשעה

שאלה

בס"ד

שלום וברכה ויישר כוחכם על זיכוי הרבים.

רציתי לבקש אם זה אפשרי, רשימה מפורטת אלו תבלינים צריכים ברירה ואלו לא, נכון לעכשיו. בנוסף האם צריך לברור את הכל או רק בדיקה מדגמית, ואם לא כמה היא בדיקה מדגמית. שאלה נוספת כל כמה זמן אני צריך לבדוק האם יש שינוי בנגיעות התבלינים או לא. שאלה אחרונה: מה אעשה כשאני אוכל אצל הורים או משפחה או אפילו חברים ואני לא יודע אם הם בוררים את התבלין, והרי היום נוהגים לתבל כמעט כל תבשיל או .מאפה

אשמח מאוד לתשובה מקיפה

עתניאל

תשובה

שלום

מצ"ב הנחיות בנושא תבלינים

http://upload.kipa.co.il/media-upload/kosharut/17824337-1022014.PDF