ברכות ושאלות לשנה החדשה

חדשות כיפה רבני כושרות 29/09/14 09:22 ה בתשרי התשעה

שאלה

ידידי ומוריי שנה מבורכת לכם ולמי שמפעיל את מאתר,

שאלות לגבי שנת השמיטה ותאגיד המזון שופרסל.

1. האם ידוע לכם מי אחראי הכשרות ברשת ובאזור ירושלים בפרט?

2. האם ידוע לכם מה נתח היבוא חו"ל \ יבול נוכרי \ איסום שישית או הצפי לגביו לאור שנים שעברו? אילו פירות ויקרות לא יהיו או סביר שלא יהיו ובאילו זמנים של השנה?

3. האם ידוע לכם על תחליף לשופרסל? שכן אני מעוניין בשירות משלוחים כשם שהם מספקים אך גם כאמור לשמור כמה שניתן בקפידה על כשרות מהודרת לשנת השמיטה. אני מתגורר בגבעה הצרפתית ואשמח לכל איש או אנשי קשר המתעסקים בתחום ושיכול להיות להם ידוע על גורם שמספק משלוחים עם כשרות של שמיטה מהודרת, גם אם רק יהווה השלמה למשלוחי שופרסל.

ברכות עליכם ותשובה מלאה לעמנו במהרה,

דוד

תשובה

שלום

איננו עוסקים בשיווק.

למעשה כדאי מאוד לברר בסניף בו אתה מזמין מה מצויין ע"ג התעודה.

בקרוב נפרסם לוח עם זמנים, שבהם תדע כל ירק ופרי מתי יש לחשוש לשביעית.

מומלץ לקרוא את המאמר בקישור המצ"ב

http://www.kosharot.co.il/show_bama.asp?id=67637