כללי

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 28/09/14 21:03 ד בתשרי התשעה

שאלה

היי שלום כבבוד הרב יש לי בעיה בעצם דילמה קשה מאוד ואני רוצה לשמוע את היתייעצותך :

אני בחורה דתיה שלומדת בבית ספר חילוני (בנים/בנות)וזה לא כל כך מפריע לי מה שכן מפריע לי שיש בבית ספר הזה ערבים ונוצרי אחד ,ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי הנוצרי איתי בשכבה וגם הערבי ,וזה ממש דילמה .

מה אני יכולה לעשות במקרה הזה כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד מהם ...?!

תודנ רבה

תשובה

איני מבין מה הדילמה. הם בני אדם שנבראו בצלם תתיחסי אליהם כמו שהייתי רוצה שיתייחסו אלייך לו היית בגלות ולומדת בבית ספר של גויים.
בהצלחה!