שאל את הרב

כשרות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/09/14 17:32 טז באלול התשעד

שאלה

שלום וברכה,

שאלה בנוגע להכשרה של כבד עוף,

האם אני יכולה להניח כבד בתנור/ טוסטר אובן ומתחתיו להניח תבנית שינזול לתוכה הדם?

או שחייבים אך ורק לצלותו על אש / מנגל ? באופן שיהיה גלוי מלמעלה ולא סגור ?

תודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

להלן קישורים להדרכה כיצד לצלות כבד בתנור
http://www.yeshiva.org.il/ask/?id=292

http://chabad.org.il/Questions/Item.asp?ArticleID=215

כתבות נוספות