הקפת הפאה חזון איש

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/09/14 00:32 ז באלול התשעד

שאלה

בקצרה ,

אני חרדי לשעבר שחזר בשאלה לפני 4 שנים , והיה לי פאות חזון איש למדתי עברתי הכול בחיים ועכשיו אני מתגעגע לתורה נכנסתי לכולל ונחמד מתחזק שוב.

עכשיו אני לא זוכר איך מה הכללים הגובה הרוחב הס"מ,אני רוצה לחזור לב"ב כמו שיצאתי משמה כיאלו שלא השתנתי והפאות זה היה חלק ממני (גזזתי אותם אז ..)

שאלתי ספרים והם לא יודעים אז בפנייה אחרונה במצוקה לדעת אם תוכלו לומר לי לשרטט מהו שיעור חזון איש בפאות זה מה שאני זוכר .?

כול מה שאני זוכר זה שזה היה גדול כזה ויפה לי הייתי קטן ..

זה חייב להיות פאות חזונישקיות כי ההורים שלי חרדים רצח ..תודה!!!

תשובה

שלום וברכה

ברוך השב.
לצערי, אני לא יודע לענות על שאלה זו, ולא בקיא במנהגי החזון אי"ש.

כלל טוב