סבא שלי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/08/14 00:58 ג באלול התשעד

שאלה

כבוד הרב

אני יודע שזו לא מטרת הפורום, אחרי הכל מטרת הפורום היא לענות לאנשים שבאמת זקוקים לתשובות בנושאים הנרחבים של הדת, אולם יש לי בקשה כלפיך: לפני מעט זמן נודע לי שסבי עומד למות עקב מחלת הסרטן שהוא לוקה בה כחצי שנה. אני קשור מאד לסבי, ואני מבקש ממך שתברך אותו לרפואה שלמה ולחיים ארוכים.

שם הסב, משה בן רחל (האב עזב את הבית בגיל ינקותו של סבי) אבקש שתעזור במהרה, תבורך.

תשובה

בס"ד

ישלח הקב"ה רפואה שלמה למשה בן רחל בתוך שאר חולי ישראל, רפואת הנפש והגוף, במהרה בימינו. אמן.