גזל

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 27/08/14 14:47 א באלול התשעד

שאלה

בס"ד

שלום,

לפני חזרתי בתשובה עבדתי בקניונים בחו"ל. הייתה תקופה שלצערי פחות הקפדתי על רישום מוצרים שנמכרו ולעתים שמתי כסף לעודף ולקחתי לעצמי בצורה שגרמה לכך שככל הנראה גזלתי מן המעסיק.

ניסיתי להשיג את בעל הבאסטה ללא הצלחה, כנראה שהחברה גם נסגרה. (אני גם מפחדת מאפשרות של לדווח לו על כך מתוך חשש שיאשים אותי שגזלתי ממנו סכומים גדולים יותר).

מה עליי לעשות במצב כזה?

תודה

תשובה

לאתר את כתובתו ולשלוח לו את הסכום שאת מעריכה שאת חייבת לומר, בעילום שם ולכתוב שאת חייבת לו את זה