סניף

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 14/08/14 04:42 יח באב התשעד

שאלה

כבוד הרב!

שנה הקרובה הבאה עלינו לטובה אני הולכת לעשות שירות לאומי בסניף עדה בתור רכזת חב"ב..

וזה סניף עם חבר'ה שיא החמודים אבל ישלי התלבטות איך לייצב את הסניף..יש חב"ב פוטנציאליים אבל צריך לקשר ביניהם לבין הסניף,מצד אחד אומרים לי "תלכי ותהיי מי שאת" כלומר להעביר פעולות עמוקות וגם ברמה הדתית לדבר איתם.אבל אני מפחדת שזה לא הדרך לגשת אליהם

תשובה

ניסוי ותהיה... מי שנמצא בשטח יכול לחוש אותו ואז ידע מה לעשות. אפשר לטעות, ואז לתקן תוך כדי תנועה

בהצלחה רבה!