חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/08/14 22:10 יז באב התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב .

חלמתי לפני כמה ימים לפנות בוקר חלום.

בחלום אני ואח שלי נכנסים לבית כנסת וממהרים לתפילה בגלל שאנחנו מאחרים,מולנו אנחנו רואים 2 דלתות

אח שלי רץ לדלת הימנית ואני הסתכלתי לצד ימין (המקום היה מחולק לדלתות ומצד ימין היה היכל) וראיתי היכל והיה שם מלא אנשים ,אני ואח שלי חיפשנו מקום ואז ראינו את הרב עובדיה יוסף.

ראינו שליד הרב יש 2 מקומות ,אבל הרב יושב בינהם (מקום פנוי ,הרב,מקום פנוי) ואני ואחי התביישנו לשבת לידו כי הוא בן אדם חשוב.

אז היה כיסא 2 שורות אחריו באותו עמדת כסאות שאני ישבתי בכיסא הזה ,ואח שלי ישב בעמדה אחרת שהייתה ליד העמדה שאני והרב ישבנו

אבל הוא ישב רק כיסא מאחורי הרב.

אני ואח שלי התכוננו לתפילה ואז הרב מסתובב עליי מצביע עליי ומתחיל להגיד לי : "אתה חשוב ,אתה קדוש" בשלב הזה כולם הסתכלו עליי ואז הרב המשיך ואמר לי :"אתה הפשוט שבפשוטים" ואני הייתי מופתע ונגמר החלום.

בעבודה בדקתי אם הבית כנסת שראיתי בחלום הוא אותו בכנסת של הרב , בדקתי והבית כנסת דומה לבית כנסת שהיה בחלום שלי.

מחכה לתשובה כבוד הרב .

תשובה

בס"ד
שלום רב,

החלום מדבר בעד עצמו:
אתה מבקש להתקרב לדמותו של הרב עובדיה.
אתה רוצה לדעת שהוא מחשיב אותך קדוש, ולמרות זאת אתה נשאר בענוה ובפשטות שלך.
אפשר לומר שהחלום הזה סימן לך את הכיוון.
עכשיו אתה צריך להתקדם לשם.

אתה מבקש לקחת אחריות לקדם גם את אחיך בדרך הטובה הזאת.

אשריך!
בהצלחה!