מדבקות מאח של חברה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/08/14 10:07 טו באב התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב,

קרה מקרה לפני המון זמן, אני חושבת בערך שנה.. אז אולי הפרטים לא יהיו כל כך מדוייקים...

חברה שלי הביאה לי לאוסף מדבקות דף של מדבקות של בנים. כנראה המדבקות היו של אח שלה- יש לה 3 אחים, אני לא יודעת איזה מהם... אני חושבת שהיא אמרה שלא משתמשים בזה או שלא רוצים, אבל אני ממש לא בטוחה.

אני ממש לא חושבת שהיא הביאה את הדף עם חוברת, אבל אולי היא הביאה חוברת עם מדבקות ולקחתי את המדבקות...?

אז ניסיתי להוריד (בזמן האחרון) את המדבקות מהדף ו2 מדבקות בערך נקרעו קצת. שמתי להם את המדבקות עם 5 ש"ח מחת לשטיח שבדלת, אבל שרואים את המדבקות.

אני צריכה לעשות משהו?

אני לא יודעת אם זה הגיע בידיוק אל הילד שזה שלו, או שזה עף ברוח? אני לא חושבת שזה עף ברוח... כי השטיח תפס את זה די חזק. אולי מישהו ראה את זה ולקח?... (אורח)

בקיצור אני לא יודעת אם צריך לעשות משהו... אולי זה בסדר כי אחותם נתנה לי.... אני לא יודעת..

תודה רבה כבוד הרב!!

המון יישר כח וסליחה על הטירחה..

תשובה

בס"ד
שלום רב,

תספרי לחברה את הסיפור ותבררי אתה את העובדות.
של מי בדיוק המדבקות?
הם צריכים או לא צריכים את המדבקות?
החזרת המדבקות והכסף התקבלו או לא?

אני בטוח שהדבר יביא להערכה רבה כלפיך על אומץ הלב שלך ועל היושר הנפלא שאת מגלה.

בהצלחה!