זקוקה לתשובות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/08/14 03:52 יד באב התשעד

שאלה

שלום,

לאחרונה אני קצת מבולבלת מבחינה דתית. אני מרגישה שאני עושה את מה שאני מאמינה בו ובאמת נראה לי לנכון,אבל לא כולם מסכימים איתי כי הדעות שלי קצת יותר פתוחות,והייתי שמחה לשמוע האם לדעותיי יש ביסוס:

1.מה דעתך על חברה מעורבת

2.מהם הלכות הצניעות לנשים לדעתך(גם בקשר לכיסוי ראש-כמה שיער ראוי לכסוץ וכו')

בנוסף, הייתי שמחה להמלצות לספרים הלכתיים שיוכלו לכוון אותי.

תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

דווקא לאור ההקדמה שכתבת - נראה לי שנדרש כאן בירור רציני, ולא תשובה בת כמה שורות.
על החברה השלמה - תוכלי לקרוא חוברת שלמה שכתבתי, ראי:
http://toravoda.org.il/node/3191

הלכות צניעות לנשים: צריך ללכת צנוע. את המדידות השונות מה זה צנוע - תעשינה הנשים.

ספרים הלכתיים: השאלה היא באילו תחומים. נראה לי כי הספרים הטובים ביותר בזמן הזה הם ספרי "פניני הלכה" של הרב מלמד הי"ו.

כל טוב ויישר כוח