כשרות בשר

חדשות כיפה רבני כושרות 07/08/14 18:19 יא באב התשעד

שאלה

האם אפשר לסמוך על הכשר של זהר מעדני השבר שנתן הרב גד אטיאס ממטה יהודה על שניצל עגל?

תודה

תשובה

שלום רב,
לכל רבנות יש שתי רמות כשרות: רגיל ומהדרין. מחלקת הכשרות של הרבנות מטה יהודה ברשות הרב גד אטיאס הינה מחלקה רצינית וטובה. אבל זה לא אומר שה"שניצל עגל" שציינת מתאים לך מבחינה כשרותית. אולי הוא בשר "כשר" ולא "חלק" ואתה אוכל רק בשר "חלק". ולכן לא ניתן לתת תשובה מדויקת על שאלתך. והדבר היחיד שיכול להסיר את הספק הוא לדבר עם המשגיח של המפעל.
בברכה,