מילוי מלגה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/08/14 08:46 יא באב התשעד

שאלה

בס"ד

שלום הרב.

הייתי אברך בישיבה עד מעט לפני תחילת חודש תמוז האחרון, ומאז התגייסתי לצבא. מספר שבועות לאחר הגיוס,מזכירת הישיבה העבירה במייל תפסים לקבלת מלגות לאברכים לקראת החגים של קרן מסויימת. בין היתר המזכירה שלחה גם אלי תופס זה. איני יודע אם היא שלחה לי את הטופס כיוון שנשארתי חלק מרשימת כתובות מסויימת או שהתכוונה לשלוח לי באופן מכוון. מה עלי עשות? האם נכון למלא את הטופס לקבלת המלגה? האם מותר לעשות כן?

תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

הדבר הנכון ביותר לעשות במצב זה הוא פשוט לשאול את המזכירה לכוונתה ולכוונת הנהלת הישיבה. הנהלת הישיבה היא העומדת מול הקרן, והיא היודעת טוב מכולם למי המכוון.

כל טוב ובהצלחה