אלבום תמונות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 30/07/14 17:28 ג באב התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב

רציתי לעשות אלבום תמונות וראיתי שבאתר של החברה של האלבום יש תמונה של אלבום ובו תמונות של איש ואישה מתנשקים (אנ י ממש מצטערת אם זה לא מכובד לרשום... סליחה!!! אני לא יודעת אם בידיוק לרשום את זה) האם מותר לי לעשות אלבום בתוכנה של האתר הזה, מבחינת לחזק ידי עוברי עברה? ואני חושבת שניסיתי בחברה אחרת וגם שם לא ממש צנוע...

בתוכנה הראשונה יש מבצע ובמקום שאלבום יעלה 150 הוא עולה 50 בערך. בתוכנות האחרות האלבום עולה בסיבות 120.

המבצע נגמר היום אם אני לא טועה...

תודה רבה ויום טוב

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הפרסומות היום משתמשות בגירוי יצרים בלי שום גבול.
עם זאת לא נמנעים מלקנות את המוצר.
אנחנו מפרידים בין המוצר של החברה ובין הפרסומת שלה. הסיוע לעוברי עבירה הוא להעזר במשרד פרסום שעושה פרסומות תועבה.
תתעלמי מהפרסומת ותקני את המוצר הנדרש לך.
נ.ב.
לא ראוי לקנות דברים חדשים בתשעת הימים, אלא אם כן יש הפרש משמעותי במחיר שלא יהיה שוב לאחר מכן.