גיור

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/07/14 16:41 ב באב התשעד

שאלה

שלום ,

כבוד הרב.

אני גיורת מלפני שנתיים של הרב קרליץ.

ואני נימצאת במדרשה אקסטרנית אצלי בעיר ואני יוצאת לשידוכים בשנה וחצי האחרונה ומיכוון שהגיור אינו תקף בארץ איני יכולה להינשא ברבנות למרות שיש לי אזרחות. תחילת התהליך התחיל אצל הרב יעקובוביץ שנימשך קרוב ל3 שנים מיכוון שסירבתי להתגייס לצהל מטעם הצניעות נחשבתי כעריקה ואז לא רצו לסיים איתי את התהליך האורטודוקסי . פניתי לרב של העיר הוא יפנה אותי לרב קרליץ ושם ברוך השם עברתי את התהליך ואין יותר שמחה ממני. אבל הבעיה עדיין נימצאת שאיני יכולה להינשא ברבנות ואיני רוצה שזה מה שיעקב לי את הנישואין ואת השידוך. תודה מראש שירה :)

תשובה

שלום וברכה

ראשית, ברוכה הבאה.
ברוכה את וברוכה טעמך.
הדבר הטוב ביותר הוא לפנות למנהל הגיור, ולבקש את הדרכתם.
http://www.pmo.gov.il/brANCHESANDUNITS/GIUR/Pages/agafgiur.aspx

אם לא תקבלי תשובה ראויה - שובי אלי. אעזור לך

כל טוב