גרפולוגיה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/07/14 12:51 א באב התשעד

שאלה

בס"ד

שלום רב!עשיתי אבחון גרפולוגי במסגרת עבודתי .והודהמתי לראות עד כמה המידע על חיי היה נכון רק מכתב ידי.בין הדברים הגרפולוג רשם שיש לי "כוחות מדיה מיסטים שאיני מודעת אליהם".חשוב לציין כי הבודק לא איש דתי.זה מטריד אותי מאוד.ורציתי לשאול האם בכלל יש טעם לתת לזה יחס? ואם כן מה עלי לעשות על מנת לממש את שכתב הגרפולוג

תודה מראש!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

ברור שבגרפולוגיה יש גרעין של אמת, אמנם תלוי במקצוענות של הגרפולוג. הדבר ידוע גם אצל חכמי ישראל. בכל אופן אפשר להתיחס בזהירות לדברים, לתקן מה שאפשר לתקן, להוסיף ולפעול בקדושה וטהרה. הדברים יכולים להיות ברקע אבל לא קובעים ומוחלטים.

בשורות טובות ונחמת ירושלים

יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון