התייעצות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/07/14 18:02 כב בתמוז התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב

מזה קרוב לשנה אני מנסה לעבור את מבחני הנהיגה(טסט) אך בכל פעם שאני ניגש אני נכשל מסיבה מסוימת.

או שאני עושה טעות פשוטה,טסטר עצבני,לחץ תנועה

אני מקווה להאמין שישנה דרך להגיע לטסט בביטחון ובהרגת ביטחון ב ה׳

האם יש משהו שאני יכול לעשות?

אני מוכן לעשות הכל כל דבר אפשרי

דבר זה מייאש אותי,ומביא אותי ליידי תסכול רב מאוד..

אני חייב להצליח בזה

מקווה להצלחה בטסט ה-5

אשמח לתשובה כבוד הרב...

תשובה

שלום לך

הטסט זה שלב שולי והכרחי לתחילתם של 100 שנות נהיגה המצפות לך.

בשנים אלו העיקר לנהוג ולהשאר בחיים ולא לפגוע באחרים לא בנפש ולא ברכוש.

נהג עצבני, לחץ תנועה וכד' - יהיו לך לעיתים קרובות בנהיגתך בחיים. קבל בסבלנות ובשמחה גם כשלונות נוספים והמשך ללמוד עד שנהיגתך תהיה רגועה שלוה ונכונה בכל הלחצים לאורך כל ימי חייך.

זכור -
אינך חייב להצליח בטסט
אתה חייב לנהוג מאה שנה ללא טעות ובלי להלחץ

בברכה דוד לוי