זוגיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/07/14 20:26 כא בתמוז התשעד

שאלה

שלום רב, אני בת 27 עוד כמה ימים. מעל 5 שנים לא היתה לי זוגיות ארוכה. רציתי לדעת האם יש משהו שעלי לעשות? אולי להוסיף את האות יוד או הוספת שם. כיוון שאני מרגישה שלא הולך לי בזוגיות ובמציאת בן זוג לחיים.

תודה מראש

ענבל

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

זוגיות זה לא דבר שתלוי בשם, יש לבדוק ואולי לפנות לאנשי מקצוע או רבנים בעלי מקצוע. זוגיות הוא דבר עמוק שיש להתייחס אליו בכובד ראש, וכדאי לפנות לאנשים שיש להם קבלות וידע בשאלות אלו.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון