קושי במציאת זיווג

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/07/14 21:09 יח בתמוז התשעד

שאלה

הי, מעולם לא הייתה לי חברה וניראה גם שלא תהיה לי בזמן הקרוב ואני נעשה יותר ויותר לחוץ מסיבות מסויימות. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות על מנת לקרב את הזיווג שלי או ל''השיג'' אותו. כבר די התייאשתי מהמצב הזה ואני רוצה להכיר בחורה באמת..

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אם רק היית יודע כמה בחורות מצפות למצוא חתן...
אין שום סיבה להתייאש,
גם אין טעם להיות 'לחוץ'.
ודאי כן צריך לעשות כדי לקרב את הזיווג שלך.

צעירים וצעירות כמוך נמצאים במלכוד בעייתי:
מצד אחד החברה שלנו לא מעודדת פעילות 'מעורבת'.
מצד שני לא פועלים באמצעות שדכנים וכד'.
כך נוצרת המציאות שאתה מתאר: אלפי צעירים - בנים ובנות, יושבים בבית ולא יודעים מה יפגיש ביניהם.

לשמחתנו יש כיום דרך שמאפשרת את המפגש הראשוני להכרות - האינטרנט.

יש אתרים טובים שמיועדים לציבור דתי. אני מכיר זוגות שמצאו שם את גאולתם.

תכתוב במנוע חיפוש את המשפט הבא: "אתרי היכרות לדתיים".
מכאן תוכל להתקדם הלאה.
בעז"ה תזכה לזיווג הגון במהרה.