מה לעשות נגד נפילות בחופש

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/07/14 19:28 יח בתמוז התשעד

שאלה

שלום אני ד. יש לי בעיות של פגם הברית אני לא רוצה ליפול אבל אני מרגיש שהיצר בוער בי אני פוחד ממנו בחופש כי בחופש אני מרגיש שהוא השולט עליי

1.האם יש תפילה נגד היצר

2.איזה ספרים הם מחזקים גם בעניין פגם הברית וגם באמונה אפשר ללמוד

3.איך אפשר לעשות ספורט ולשמור על העיניים.

4.איך אפשר לשמור על העיניים ברחוב חוץ מלהוריד את הראש

תודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

השאלות שלך מעידות עליך שאתה נער יקר ויש לך נשמה טהורה!

1. התיקון וההתחזקות בתפילות - באמירת תיקון כללי של רבי נחמן.
לא צריך להיות חסיד ברסלב וגם לא לנסוע לאומן כדי להצטרף לאמירה של תיקון כללי. אפשר לומר בבית ואפשר למצוא קבוצה שאומרת יחד ולהצטרף אליהם.
להלן מספר קישורים
http://www.breslev.org/read.php?book=148