מה הבעיה לדבר עם בנים?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 10/07/14 01:33 יב בתמוז התשעד

שאלה

אני בקשר עם בנים ורוצה להפסיק אבל יש שאלה שמציקה לי:

מה רע בקשר עם בנים בגיל כזה? הסבירו לי מלא פעמים שזה הגיל שאני בונה את עצמי ובנים יהיו הסחת דעת. ואמרו לי גם שזה מזיק לקשר עם בעלי ושאני אהיה עם בעלי אז היחסים שלנו לא יהיו טהורים בגלל שבזבזתי אנרגיות על בנים בגיל צעיר, אבל לא אכפת לי שאני אהיה גדולה! אכפת לי מעכשיו!

מה הבעיה לדבר עם בנים?????

אני חושבת שאם עכשיו אני לא אהיה בקשר עם בנים - כשאני אתחתן אני לא אדע איך להתנהג עם בעלי כי זאת תהיה הפעם הראשונה שאני מדברת עם בנים.

חוץ מהכל, לכל אחת יש תתקופה הזאת שהיא מדברת ומתלהבת מבנים לי זה עכשיו אז מה אכפת לכולם ולהורים שלי?!זה החיים שלי!!!

זה מתסכל אותי ממש!

תשובה

בס"ד

שלום אחותי.
אשכרה!
מה אכפת לכולם מזה שאת מדברת עם בנים?
מה בכלל הבעיה לדבר עם בנים?
ומה אכפת לך מה יקרה בעתיד? עכשיו את רוצה ומה זה משנה מה יקרה בעתיד?

בניגוד למה שאמרו לנו הרבה פעמים באולפנה או בתיכון ש"לדבר עם בנים זה לא טוב"
תני לי להפתיע אותך - לדבר עם בן זה ה-דבר!
זה מעולה!
כאילו, מה תעשי כשתתחתני עם בעלך המהמם?
את רוצה שהוא לא ידבר איתך וכל הזמן רק יהמהם?

רק שכמו שאת אומרת, וכמו כל דבר בחיים השאלה היא [מתי [?
יש משהו עצום בכוח הדיבור שלנו.
זה כוח שמקרב בין אנשים.
שיוצר חיבור עמוק מאוד.
ובין בנים לבנות, בכלל אין מה לדבר. ואם זה בשעות הקטנות של הלילה – הו הא! אין כמו השעות האלו כדי להרגיש שאת נמצאת בתוך אגדה!
את מרגישה כל כך בשמים כשאת מדברת עם מישהו.
לא משנה על מה תדברו – על מצב החסה בשטחים, על העלייה במחירי הדיור – את תרגישי שאת נוגעת בכוכבים.
וכל זה למה? כי את יוצרת חיבור במקום שבו הקב"ה הכי רוצה שיהיה חיבור – בין איש לאישה.
רק כך העולם יכול להמשיך להתקיים, אם לא היה נחמד לדבר עם בנים ולא היינו רוצים בזה, גם לא היינו מתחתנים ומקימים משפחה.

אז למה לא לדבר עם כל בן? ומה בכלל אכפת לי מה יקרה בעתיד?
את יכולה רגע לראות משהו?
הנה קישור:

חזרת? יופי!

לפעמים אנחנו בדיוק כמו הילד הקטן הזה.
מביאים לנו אוצר קטן ואומרים לך: שמעי, הכל שלך. ואת יכולה גם להרוויח יותר.
אבל – את צריכה קצת לחכות.
אם תחכי – תרוויחי.
מה היית עושה?
כשראית את הילדים הקטנים זה בטח היה נראה לך שברור שכולם יחכו, וברור לך שגם את.
זה בדיוק הקטע, במרשמלו את היית יכולה לחכות.
האם גם עכשיו?

מחכה לך אוצר.
גם בלי להכיר אותך או אותו אני חותמת לך על זה ב-100%.
ואומר לך הקב"ה – שמעי נשמה. אני מביא לך את האוצר הזה. כולו שלך.
רק מה?
את לא יכולה לפתוח את זה עכשיו.

אם תתחילי לפתוח ולפתח את כל העסק של דיבור עם בנים, מה יישאר לך?
ככל שאת מדברת עוד ועוד עם בנים, או אפילו עם בן אחד בלבד, את מבזבזת את הכוחות שלך,
את מבזבזת את העוצמה שטמונה בדיבור עם מישהו.
כי אולי עכשיו זה מיוחד, אבל ברגע שתתרגלי זה כבר יהפוך להיות סתם עוד משהו.

אז מה את עושה?
פשוט זוכרת את זה.
זוכרת שאת שומרת את הכוחות שלך למישהו המיוחד, לאוצר שלך.
ובכל פעם שאת רוצה לדבר עם בן – פשוט תזכירי לעצמך את זה.
את לא צריכה לצעוק או לתלות שלט: בנים, אל תדברו איתי.
את פשוט צריכה לחיות את המטרה.

חוצמזה, את צריכה לנצל את ההזדמנות שיש לך עכשיו.
ההזדמנות לבנות את עצמך, את האישיות שלך. להכיר את מי שאת, לבחור את הבית שאת רוצה שיהיה לך, את הבעל שאת רוצה שיהיה לך. לבדוק מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה, מה השאיפות והמטרות שלך.
כי רק ככה, כשיגיע הזמן לפתוח את האוצר – את תהיי הכי מוכנה שיש!

אז נשמה,
מברכת אותך בהרבה כוחות ובהרבה אמונה!
שבע"ה תזכי לדבר (והרבה) עם בעלך
ואם תרצי עוד לדבר, אני כאן במייל - אז בשמחה...
בת-חן
batchenoh@gmail.com