פירוש חלום

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 07/07/14 11:54 ט בתמוז התשעד

שאלה

כבוד הרב שלום,

במשך חצי שנה האחרונה ואולי אפילו יותר אני חולמת את אותו חלום בוריאציה שונה. החלום אמנם חוזר על עצמו, אבל רק קונספטואלית, הסיטואציות משתנות כל הזמן. אני חולמת שסוף העולם הגיע. שכל חוקי הטבע מתהפכים, כל חוקי הפיזיקה נסתרים. למשל שהים והגלים מתנהגים בצורה לא טבעית, או בתים שמתחילים לצוף באוויר כאילו אין כח כבידה. עצמים מוארים יורדים מהשמיים וצפים באוויר..שני מאוראות בשמיים בו זמנית והיום מתחלף בלילה במהירות גדולה ..או שהים נאסף כולו ונעמד לחומה ענקית בגובה שנוגע בשמיים ממש.. אני לא מבוהלת בחלום עצמו, ההיפך, אני סוג של מרותקת למה שקורה ולדברים שאני רואה, אבל בתוך תוכי בחלום אני יודעת שזהו סוף העולם, יאו יום הדין או משהו כזה. אפוקליפסה.

המראות בחלומות האלה כל כך חיים, כל כך אמיתיים שאני ממש חיה אותם ומרגישה אותם וזוכרת לפרטי פרטים. ויש המון פרטים לזכור.

מה יכול להיות הפירוש לתופעה כזו?

בתודה מראש,

תשובה

איני יודע. יתכן שאת חובבת של הנושא?
מכל מקום חלומות שווא ידברו.