למה החרדים שונאים אותנו??

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/07/14 07:33 ה בתמוז התשעד

שאלה

למה רוב הציבור החרדי חושב שאנחנו (הדתיים לאומיים)סוג של רפורמים????למה הם לא רואים את הזרם שלנו כזרם ליגיטמי ביהדות???למה הם לא סומכים על הכשרות שלנו ועל הרבנים שלנו????

תשובה

שלום לך

אני מכיר הרבה תלמידי חכמים ויהודי יקרים המגדירים את עצמם 'חרדים' ואף אחד מהם לא חושב כמו שכתבת.

ברור שיש אמת ולא 'זרמים' ביהדות ויש כאלה שרואים את המציאות אחרת ואז בעיניהם האמת היא שונה. וכל אחד צריך ללמוד דברים מסוימים מהדעות אליהם הוא אינו מתחבר (עיין אורות התחיה פסקא חי)

בכל מקרה שאלה על יהודים אחרים עליך להפנות אליהם ולא אלי, ואולי מוטב להיות מתלמידי אברהם אבינו ולהביט על הכל ועל כולם בעין טובה בלי לברר הבדלים ומחלוקות, גם לא לשם שמיים.

בברכה ובהצלחה דוד לוי